6979880045 Κεχρεών 1, Πανόραμα, Κόρινθος giannisvelmishi@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Βελμίσης Γιάννης | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Κόρινθος


Η συντήρηση κάθε κήπου είναι μια σημαντική διαδικασία. Μέσα από αυτή, μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη σωστή ανάπτυξη των φυτών, τη μακροβιότητά τους και τη διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος σε βάθος χρόνου.

Η επιχείρησή μας “Βελμίσης Γιάννης” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορεί να αναλάβει την συντήρηση κάθε μικρού ή μεγάλου κήπου, εξυπηρετώντας άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κόρινθο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμος να μελετήσει τον κήπο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές εργασίες, μέσα από την οποία θα σας εξασφαλίσει έναν καλά διατηρημένο κήπο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Κούρεμα γκαζόν 
 Κλάδεμα δέντρων & θάμνων
 Περιποίηση των φυτών
 Λίπανση κήπου
 Προληπτικός ψεκασμός
 Προστασία & λίπανση φυτών
 Αντικατάσταση φυτών
 Ρύθμιση αυτόματου ποτίσματος
 Κηπευτικές συμβουλές
 
 
 
…και ότι άλλο χρειάζεται για να απολαμβάνετε πάντα έναν όμορφο κήπο.

Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την εβδομαδιαία ή μηνιαία συντήρηση του κήπου σας, ώστε ο κήπος σας να είναι όμορφος και λειτουργικός κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, καθώς και έκτακτες εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στον κήπο σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας, τις επιστημονικές γνώσεις μας πάνω στο τομέα της γεωπονικής αλλά και τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα λείψει τίποτα από τον κήπο σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας ώστε να σας προτείνουμε σύγχρονες λύσεις στα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν στον κήπο σας, καθώς και οποιαδήποτε συμβουλή χρειάζεστε.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Λουτράκι Κορινθίας, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας, Ίσθμια Κορινθίας, Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας, Βραχάτι Κορινθίας αλλά και όλη την Κόρινθο.
 
 

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κόρινθο.