6979880045 Κεχρεών 1, Πανόραμα, Κόρινθος giannisvelmishi@gmail.com
hero image
 
 
 
ΒΕΛΜΙΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Κόρινθος


Η επιχείρησή μας “Βελμίσης Γιάννης” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή και συντήρηση κήπων, παρέχοντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κόρινθο.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, τεχνογνωσία και αξιοπιστία, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά την κατασκευή και την συντήρηση κήπων, την εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος, την τοποθέτηση έτοιμου γκαζόν, αλλά και το κλάδεμα και το κούρεμα δέντρων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας και να φροντίσει για την δημιουργία ενός ξεχωριστού χώρου πρασίνου.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας αλλά και να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.

Η αγάπη μας για την φύση, η συνεχής εξέλιξη των γεωπονικών μας γνώσεων και ο μεγάλος αριθμός έργων που έχουμε ολοκληρώσει σε όλη την Κόρινθο είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζουμε αλλά και αυτοί για τους οποίους μας επιλέγουν και μας προτείνουν.

Στόχοι μας είναι η δημιουργία λειτουργικών και καλαίσθητων κήπων, η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις όποιες μελλοντικές σας ανάγκες.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Λουτράκι Κορινθίας, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας, Ίσθμια Κορινθίας, Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας, Βραχάτι Κορινθίας αλλά και όλη την Κόρινθο.
 
 

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κόρινθο.