6979880045 Κεχρεών 1, Πανόραμα, Κόρινθος giannisvelmishi@gmail.com
hero image
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Βελμίσης Γιάννης | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Κόρινθος


Η επιχείρησή μας “Βελμίσης Γιάννης” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, μπορεί να αναλάβει την μελέτη και την κατασκευή καλαίσθητων κήπων, άμεσα και κυρίως οικονομικά. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με ένα τηλεφώνημα, θα έρθει στο χώρο σας ώστε να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Ακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες, λειτουργικές και κομψές λύσεις για την κατασκευή του κήπου σας, αλλά και να φροντίσουμε ότι όλες οι εργασίες θα γίνουν με μοναδικό κριτήριο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Μελέτη του χώρου
 Σχεδιασμός Κήπου
 Εδαφική Προετοιμασία
 Διαμόρφωση φυτών
 Βελτίωση εδάφους
 Αρδευτικά Συστήματα
 Αυτόματο Πότισμα
 Τοποθέτηση Χλοοτάπητα
 Φύτευση
 
 
…και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Με γνώμονα την αισθητική και την πρωτοτυπία, αναλαμβάνουμε την κατασκευή κήπων σε οικίες, καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώρου εστίασης, δημόσιους χώρους, πάρκα, σχολεία κ.α. σε όλη την Κόρινθο.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας και την επιστημονική μας κατάρτιση έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα και να φροντίσουμε ώστε ο κήπος σας να γίνει όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
Στόχος μας είναι να δημιουργούμε κήπους που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προσδοκίες κάθε πελάτη, αλλά να του παρέχουμε υποστήριξη σε οποιαδήποτε μελλοντική του ανάγκη και επιθυμία. 

Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Λουτράκι Κορινθίας, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας, Ίσθμια Κορινθίας, Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας, Βραχάτι Κορινθίας αλλά και όλη την Κόρινθο.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

Για την διατήρηση του κήπου σας είναι σημαντική η κατασκευή ενός σωστά σχεδιασμένου αυτόματου ποτίσματος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει όλες τις εργασίες που αφορούν το αυτόματο πότισμα του κήπου σας. Από την μελέτη, την επιλογή των σωστών συστημάτων, την εγκατάσταση, την αναβάθμιση έως και την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

Ο χλοοτάπητας σε κάθε κήπο πέραν του κομψού αισθητικού αποτελέσματος που προσφέρει, χαρίζει οξυγόνο, δροσιά στην ατμόσφαιρα και μειώνει τη διάβρωση του εδάφους. Είμαστε στην διάθεσή σας, για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να αναλάβουμε την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στον κήπο σας καθώς και την συντήρησή του.

ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ

Βάση της γνώσης και της εμπειρίας μας, μπορούμε να σας προτείνουμε  μια τεράστια γκάμα από φυτά και δέντρα, όλων των ειδών και μεγεθών, ενώ είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε το φυτεμά τους στο χώρο σας, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κόρινθο.